Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României

Uniunea Națională pentru Progresul României

Uniunea Națională pentru Progresul României
Uniunea Naţională pentru Progresul României s-a născut în primăvara anului 2010, din dorinţa de a reprezenta o alternativă modernă şi progresistă la partidul care a acaparat stânga românească în ultimele două decenii - PSD.

Discursul şi practica politică de stânga sunt nereformate şi tributare unei viziuni radical conservatoare care prelungesc sărăcia şi slăbesc statul. Eşecul stângii reprezentate de PSD a determinat atât o dominaţie politică a dreptei, într-o ţară cu o populaţie majoritar de stânga, cât şi un pesimism grav: avem prima generaţie de români care cred că viaţa copiilor lor va fi mai grea decât este pentru ei. Pierderile masive de electorat, transformările socio-demografice profunde ale României, declinul sindicatelor nu au primit răspunsuri serioase din partea stângii. Este golul pe care îl umple UNPR.
Structura conducere
Adrese
Sediu central:
Str Gheorghe Bratianu nr 7, sector 1, Bucuresti
Telefon: 031 4327774/75
Fax: 031 4327774/75

Web
Site: www.unpr.eu
Blog: —
Email: secretariat@unpr.eu
Cele mai recente stiri despre UNPR

Liviu Dragnea: “Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie”

01/07/2016 09:53, Agerpres

Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie, a declarat joi, la Târgovişte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Octavian Bumbu: “S-a discutat între colegii de la UNPR că o alianţă cu PNL ar avea inclusiv gir de la Cotroceni”

01/07/2016 09:53, Agerpres

Senatorul PSD Octavian Bumbu a declarat că între foştii săi colegi de la UNPR s-a discutat că o alianţă dintre acest partid şi PNL ar fi avut girul Cotrocenilor, iar el a transmis acest lucru la PSD, adăugând că nu are, însă, nicio dovadă în acest sens.
sus