Home » Despre noi

Despre noi

www.Machiavelli.ro - Portalul Profesionistilor in Politica colecteaza si publica informatii despre cele mai importante persoane, institutii si organizatii din viata politica romaneasca: partide, politicieni, presedintie, parlament, guvern, primarii, consilii judetene si locale, alte organizatii ale administratiei publice centrale si locale.

Dorind sa devina cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din sfera politicii romanesti, portalul www.Machiavelli.ro publica in timp real stiri, declaratii, comentarii, interviuri, materiale de presa despre partidele si oamenii politici. De asemenea, portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de presa privitoare la activitatea politica aparute in mass-media centrala si locala.

Fluxul informativ cotidian al Portalului www.Machiavelli.ro contine sinteza stirilor publicate pe www.machiavelli.ro. Fluxul este trimis zilnic, prin e-mail, gratuit, la peste 1000 de abonati: politicieni, angajati ai adiministratei publice centrale si locale, jurnalisti. Oricine poate citi materialele prezentate in flux accesand direct linkurile catre portalul www.machiavelli.ro.

Reprezentantii partidelor si oamenii politici sunt invitati sa transmita informatii de actualitate, comunicate de presa, prezentari ale evenimentelor la care iau parte la adresa de e-mail office@machiavelli.ro. Materialele vor fi postate pe site-ul www.machiavelli.ro. De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@machiavelli.ro.Pentru a fi in permanenţă la curent cu ştirile şi noutăţile din politică,

abonează-te gratuit la newsletter-ul Machiavelli !
Top comentarii
striblea_catalin.jpg

Când o să vină Roexit-ul, voi unde o să fiți?

24/06/2016, Cătălin Striblea, Adevărul

Am un profund sentiment că dacă noi am vota în locul englezilor în zilele următoare rezultatul ar fi unul dezastruos pentru România. Cred că sentimentul anti-european este aici mult mai profund și faptul că suntem încă în Uniune este datorat unor mecanisme imperfecte, dar încă funcționale, la nivelul deciziei politice și mai ales unor racorduri instituționale care funcționează ca o coardă de siguranță pentru România. Și, posibil, faptului că jumătate de Românie muncitoare este afară.
f1_kivu_mircea.jpg

Să nu uităm: legea alegerilor locale trebuie schimbată

16/06/2016, Mircea Kivu, România Liberă

A mai trecut un rând de alegeri. Ne-am înfuriat că legea electorală e prost făcută. Deja ne gândim la alegerile din toamnă, uitând de ce ne-am înfuriat acum câteva zile. Chiar, de ce ne-am înfuriat? Cel mai tare ne-am înfuriat pentru că legea prevede să ne alegem primarii într-un singur tur. Asta a favorizat primarii aflaţi deja în funcţie, căci voturile celor nemulţumiţi s-au împărţit, de regulă, între mai mulţi contracandidaţi. În aceste condiţii, legitimitatea primarilor aleşi este slăbită.
Top interviuri
tariceanu_alde1_2.jpg

“Oamenii au înțeles că începerea urmăririi penale în plină campanie electorală nu este o coincidență”

30/05/2016, Agerpres

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu susține, într-un interviu acordat Agerpres, că în formula electorală actuală e puțin probabil ca după alegerile din 5 iunie să fie majorități alcătuite dintr-un singur partid și vor trebui să se realizeze coaliții locale.
steriu_unpr_2.jpg

Valeriu Steriu: “UNPR are o strategie de alianțe pentru fiecare scenariu în funcție de rezultatele de pe 5 iunie”

19/05/2016

Data alegerilor locale, 5 iunie, va fi determinantă pentru UNPR în identificarea variantei celei mai bune pentru a porni în optimizarea rezultatelor obținute, a declarat președintele Uniunii, Valeriu Steriu, într-un interviu acordat Agerpres.
Top ştiri
dragnea_serios.jpg

Liviu Dragnea: “Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie”

01/07/2016, Agerpres

Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie, a declarat joi, la Târgovişte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.
bumbu_octavian_liviu.jpg

Octavian Bumbu: “S-a discutat între colegii de la UNPR că o alianţă cu PNL ar avea inclusiv gir de la Cotroceni”

01/07/2016, Agerpres

Senatorul PSD Octavian Bumbu a declarat că între foştii săi colegi de la UNPR s-a discutat că o alianţă dintre acest partid şi PNL ar fi avut girul Cotrocenilor, iar el a transmis acest lucru la PSD, adăugând că nu are, însă, nicio dovadă în acest sens.